Autostickers bevestigen

Stap 1
Reinig de plek van jouw voertuig waar je de autosticker wilt plakken grondig. Over het algemeen zal dit een autoraam, autodak of bumper zijn. Zorg ervoor dat de auto en in ieder geval de bevestigingsplek gewassen is en dat er geen vuil achterblijft. Hier kun je ook ontvettingspray voor gebruiken (let wel op dat je een autovriendelijke gebruikt).
 
Stap 2
Verwijder het rugpapier van de autosticker. Het logo en de tekst zullen aan de applicatielaag (folie) vast blijven zitten. Let op dat je sticker goed strakt houdt, want eenmaal gevouwen of verkeerd geplakt zorgt ervoor dat je de custom letters en logo's niet meer loskrijgt zonder dat je ze kapot trekt.
 
Stap 3
Bepaal eerst goed de plek waar je de autosticker precies wilt aanbrengen. Bevestig vervolgens de applicatielaag enkel met het linker uiteinde op (bijvoorbeeld) je autoraam. Strijk vervolgens met beleid van links naar rechts met een spatel (pinpas etc. werkt ook) de sticker op het oppervlak. Zorg ervoor dat er geen luchtbellen of kreukels tussen zitten. Houdt de autosticker dus strak ten tijde van het aanbrengen.
 
Stap 4
Verwijder nu voorzichtig de applicatiefolie en je raamsticker zit perfect!